Posted By: chomer () on 'CZhealth'
Title:     Re: Peklo na taliri
Date:      Thu Dec 10 10:43:18 2015

> > Zajimalo by me, jestli v tehle (a prilehlych - napr. GMO) debate je nekdo
> s 
> > nejakym realnym potravinarskym/chemicky/biologicky/medicinskym (nejlepe
> vse 
> > dohromady) vzdelanim. U Chomera bych docela veril, ze si veci zjistuje 
> > "poctive". Taky jsem "magor" co si cte ecka, kdyz uz se rozhodne koupit
> neco
> > balenyho. A taky radsi kupuju primo od vyrobce, pokud to jde - momentalne
> tu
> > mocnost moc nemam, ale drive jsem ji mel a zase ji mit brzy budu... A vim,
> 
> > jaka podstupuju rizika,kdyz si napriklad v Morissons kupuju baleny syrovy 
> > kure... Ale natolik odbornej prehled, abych do aktualni debaty, ktera mi
> > teda 
> > pripada spis deti na pisku chlubici se tim, kdo ma vetsiho bimbase, aniz
> by 
> > vlatne vedely (zatim), k cemu ze ho jednou budou pouzivat, natoz aby kdy 
> > slysely o pohlavne prenosnych chorobach... 
> > CePal
> 
>   Ja bych tady neprecenoval "odbornost". Spis jde o schopnost orientovat
> se ve spouste informaci, ktere jsou k dispozici a z tech stripku si
> poskladat celkovy obraz. Nemusi byt kazdy expert na potravinarskou chemii, 
> na to staci vybava ze zakladni skoly.
> 
>   Kazde z tech temat, co jste tu nakousli by si zaslouzilo vlastni thread.
> Strojne oddelene maso, uzeniny (uzene kourem, chemii), ecka prodluzujici
> trvanlivost, glutamaty a spol, obyc kuchynska sul, cukr, aroma..
> 
>   Btw, nekde mam jeste doma knihu, ktera se cela zabyva tim, co se skryva
> pod nevinnym nazvem "aroma".. o kterem vetsina lidi vubec netusi, co to je.

ISBN?


Chomer

                                                 Hodlam vytmavovat.

Search the boards