Posted By: Setni (taz) on 'CZhumor' Title: fax Date: Tue May 25 12:14:48 2004 Jisty podnikatel poslal z prace sve manzelce fax, ve kterem stalo: Moje mila manzelko, urcite chapes, ze mam jiste potreby ktere Ty jako 54-leta nemuzes uspokojit. Jsem s Tebou velmi statsny pa povazuji te za dobrou manzelku. Presto doufam, ze mi nebudes mit za zle, kdyz se z tohoto faxu dozvis, ze travim noc se svou 18ti letou sekretarkou Vanesou v hotelu Comfort Inn. Neznepokojuj se, pred pulnoci budu doma. Kdyz se muz vratil domu, nasel v jidelne tento list. Muj mily manzeli, dostala jsem Tvuj fax a dekuji Ti za uprimnost. Pri teto prilezitosti Ti chci pripomenou, ze 54 let bylo pred casem take Tobe. Soucasne Te chci informovat, ze v case kdy ctes tento list, budu s Michaelem, mym ucitelem tenisu, ktery je stejne jako Tva serketarka 18ti lety, v hotelu Fiesta. Jako zkuseny muz s dobrymi znalostni matematiky urcite vis ze se nachazime v podobme situaci. Pouze s malym rozdilem: 18ti letemu to jde s 54 letou vickrat, nez 54letemu s 18nacti letou, takze do rana se mnou urcite nepocitej.