Posted By: petrslime (Sleem) on 'CZhumor' Title: Zetak Date: Wed Sep 8 16:02:07 2004 Matka jde kolem loznice sve dcery a uslysi divny bzucivy zvuk vychazejici prave z teto loznice. Otevre dvere a zjisti, ze dcera prave pouziva vibrator. Otresena se zepta: "Dite, co to probuh delas?" Dcera ji odpovi: "Mami, je mi tricet pet, nejsem vdana a tato vec mi celkem slusne nahradi manzela. Odejdi, prosim, pryc a nechej me byt." Pristi den uslysi divcin otec nejake bzuceni, ktere vychazi z dceriny loznice, ve ktere, kdyz do ni vstoupi, najde ceru, jak vasnive pouziva svuj vibrator. Na jeho dotaz, co to dela, dcera odpovi: "Tati, je mi tricet pet, nejsem vdana a tato vec mi celkem slusne nahradi manzela. Odejdi, prosim, pryc a nechej me byt. " O par dni pozdeji: Matka se vraci z nakupu, polozi nakup na pult v kuchyni a uslysi bzucivy zvuk, ktery tentokrat vychazi z obyvaku. Vejde do nej a najde tam manzela, jak sedi na gauci, zira na televizi, vibrator je na gauci vedle neho a bzuci jako sileny. Manzelka se zepta: "Co to tady ksakru vyvadis?" Manzel klidne odpovi: "Co by - divam se se zetakem na fotbal."