Posted By: dzemen () on 'CZhumor' Title: Zajic sportovec Date: Wed Oct 12 07:22:52 2005 Beha si tak zajic po lese, beha, kdyz najednou vidi jezevce, jak huli marihuanu. Zajic povida: "Jezevce, jezevce, co to delas, takovy krasny den a ty si takhle nicis zdravi! Pojd si radsi se mnou zabehat!" Jezevec uzna, ze ma zajic pravdu a tak si s nim jde zabehat. Behaji, behaji, kdyz najednou potkaji vlka, uplne opileho, ale chlasta dal. Zajic povida: "Vlku, vlku, co to delas, takovy krasny den a ty si takhle nicis zdravi! Pojd si radsi se mnou zabehat!" Vlk uzna, ze ma zajic pravdu a tak si s nimi jde zabehat. Behaji, behaji, kdyz najednou potkaji lisku, jak snupe kokain. Zajic povida: "Lisko, lisko, co to delas, takovy krasny den a ty si takhle nicis zdravi! Pojd si radsi se mnou zabehat!"Liska uzna, ze ma zajic pravdu a tak si s nimi jde zabehat. Behaji, behaji, kdyz potkaji medveda, jak cicha toluen. A vsichni povidaji: "Medvede, medvede, co to delas, takovy krasny den a ty si takhle nicis zdravi! Pojd si radsi s nami zabehat!" Medved otevre jedno oko a povida: "Nikam nejdu, seru na vas! Pokazdy, kdyz si da zajic extazi, tak vsichni behame po lese jako kokoti!!" Dzemen