Posted By: Suzanne (There's no spoon...) on 'CZhumor' Title: Hrich Date: Tue Sep 14 13:30:45 1999 Na spovedi: - Otce, tazko som zhresil. Vybral som sa na navstevu ku kamaratovi, ale nebol doma, len jeho manzelka. Zrazu zacalo prsat, ale nemal som dazdnik, tak mi ponukla, ze mozem zostat u nich a zhresili sme. - Synu, to je stary hriech. Ala ja ti ho odpustam. - To nie je vsetko. Potom som siel na navstevu ku svokrovi (tchanovi), ale doma bola iba svokra. Zrazu zacalo prsat, ale nemal som dazdnik, tak mi ponukla, ze mozem zostat u nich a zhresili sme. - To je, synu, tazky hriech. Ale aj ten ti odpustam. - Potom som siel zase za svokrou, ale doma bol iba svokor. Zrazu zacalo prsat, ale nemal som dazdnik, tak mi ponukol, ze mozem zostat a zhresili sme. - Synu, a teraz dazdnik mas? - Nemam, otce. - Tak rychle chod domov v mene bozom, lebo sa zatahuje na dazd. ------------------------------------------------------------------------ Adamkuv vyber vtipu http://www.jokes.cz/ Prijde den, kdy se zelvy nauci letat. SuE