Posted By: Suzanne (Get real) on 'CZhumor' Title: Nebo co? Date: Tue Oct 19 09:51:22 1999 Chlapek prijde k doktorovi a povida, ze jeho zena s nim uz sedm mesicu odmita soulozit. Doktor tedy pani objedna. Ta prijde a na doktorovu zadost o vysvetleni povida: "Vite, pred sedmi mesici nam ukradli moje auto, manzel na nove nema a tak musim kazde rano jezdit do prace taxikem. Jenze nemam zadne penize a taxikar se me vzdycky zepta" 'Tak zaplatite dneska, nebo co?' a ja tedy vzdycky musim 'nebo co'. Do prace kvuli tomu prijdu pozde, sef si me zavola a povida: 'Tak co, zapiseme to do vykazu, nebo co?' no a ja vzdycky musim 'nebo co'. No, a z prace zas musim jet taxikem a zas se taxikar zepta: 'Tak zaplatite tedy dneska, nebo co?' a ja tedy vzdycky musim 'nebo co'. No, a domu vzdycky prijedu desne utahana a na sex uz nemam ani pomysleni." Doktor se na chvili zamysli a pak povida: "No, takze to rekneme manzelovi, nebo co?" ------------------------------------------------------------------------- Adamkuv vyber vtipu http://www.jokes.cz/ Prijde den, kdy se zelvy nauci letat. SuE