Posted By: Suzanne (Modre z nebe) on 'CZhumor' Title: Posilam a hubnu :-) Date: Wed Jul 17 09:25:39 2002 Tak tenhle retezovy email mne opravdu pobavil: COKOLADA JE ZELENINA ..... A ZELENINA JE ZDRAVA Cokolada se vyrabi z kakaovych bobu (bob = bean (angl.); bean = fazole; fazole je zelenina) Cukr se vyrabi z cukrove trtiny nebo cukrove repy (oboje jsou rostliny patrici do kategorie zeleniny a proto i cokolada je zelenina) Jestlize zajdeme o kus dal, tak zjistime, ze: Cokoladove bonbony obsahuji mleko. Mleko je zdrave. A proto i cokoladove bonbony jsou zdrave. V cokolade obalene rozinky, visne a pomerancove platky patri do kategorie ovoce. Ovoce je zdrave, a proto jich jezte co hrdlo raci. Nezapomenete ze: STRESSED (byt stresovany) je pozpatku DESSERTS (cukrovinky) Posli tento e-mail 4 zenam a do tydne zhubnes 2 kila. Pokud tento e-mail posles vsem tvym znamym (potencialnim) cokoholikum, zhubnes do tydne 5 kilo. Pokud tento e-mail smazes okamzite priberes 10 kilo. "A to je to proc jsem ti tento e-mail poslal(a) - nechtel(a) jsem riskovat!! Tolik, tolik hvezd mas nad sebou. A je tolik, tolik cest, co te k nim dovedou. SuE