Posted By: Hhhonza (Ultra Kouslej) on 'CZhumor' Title: Mrqosoft Hrobar Date: Tue Mar 24 11:03:34 1998 Nazdar zavislaci, jestli nekdy budete zpivat Hrobare, tak takdle: V mladi jsem se ucil na DOSu casto jsem se vrtal v BIOSu command.com to byl muj ideal ze do mody prijdou Windowsy Microsoft je rychle vybrousi toho bych se nikdy nenadal ze do mody prijdou vokynka rikavala moje maminka drz se hochu Windows radila na vsech stolech bude PCcko na vsech servrech behat NTcko Microsoftu vzdycky verila A tak... ja se rozhod delat pro Billa tahle prace ta me chytila v Microsoftu svy dny prozivam s bilou mysi s cernym kurzorem v novejch Windows s sirsim obzorem po Infohighway casto jezdivam... Nanana... Vite, jake byly tri nejvetsi katastrofy tohodle stoleti? no prece Hirosima 45 Cernobyl 86 Windows 95 Taky mne tady zaujal asi dva mesice starej slovnik cizich slov, tak k nemu pripojuju tri vyrazy, na ktery autor zapomnel: defile = odpad po vykuchani ryb kakabus = luxusni autobus se zachodem parez = nepodareny chirurgicky zakrok Jestli cislo 95 znamenalo pravdepodobnost chyby pri spusteni, pak s Windows 98 bude teprv poradna sranda! divite se loginu Hhhonza? Ja taky, asi sem byl kouslej a trepala se mne ruka :-)))