Posted By: Pizi (Pizi) on 'CZhumor' Title: Olda Machacek Date: Fri May 22 13:19:50 1998 Tenhle je trosku delsi, ale podle mne stoji za to: Potkaji se takhle Olda Machacek a jeho kamos Kaja a Olda hnedka: Olda: Covece Kajo, vcera vecer sem to pocital a zjistil sem, ze me znaj vsichni lidi na svete. Kaja: Toz to ti tak uverim, vsadime se o VELKY prachy. - tak se vsadej a Kaja rika: K: tak treba Silvestr Stejloun, ten te urcite nezna. O: THINKING - LINKING - PARSING - COMPILING - Joooo, myslis Silvu, cece, s tim sem minulej tejden chlastal, to ti je parmen... - jedou teda do Nju Jorku, tam barak 100+1, na zvonku Silvestr Stejloun... O: Cink cink - otevre Rambo a hnedka: Jeeeee, cau Oldo, tak co, kdy zas pudem chlastat !!! O: Jeee, Sylvo, ja bych rad, ale mam tady kamosa... Kaja: Covece Oldo, teda ja tlemim, ale to byla urcite nahoda, takova... treba.... Margaret Tecrova, ta te urcite nezna! (checht) Olda: Jo, myslis Margaretu, to ti je baba, pred ctrnacti dnama sme si spolu pekne .... to ... popovidali! - jedou teda dajrekt do Londonu, na Trafalgaru zrovna nejaka slava, vprostredku Thatcherova, Olda jenom tak trochu mavne a ona hnedka: Jeee, to je Olda, toho sem pustte - utvori se spalir policajtu (takovejch s tema cepicama), Olda projde a Tecrova na nej: Tak co, kdy zas .... to ... pokecame. Olda: No, sice bych hrozne rad, ale nemuzu, mam tady kamosa. Kaja: Covece, to je snad neuveritelny nebo co. Ale uz to mam. Urcite neznas Papeze. Olda: Covevece, pockej ... Joo, myslis Pavlika, to ti je bedna na vsechny ty teologicky otazky a tak. - frci teda do Vatikanu, tam v chramu kleci u krize papez, Olda aby nerusil tak si klekne vedle nej a najednou vzadu nejaka rana a spousta lidi tak tam bezi ... tam je Kaja, vyvalenej na zemi, lapa po dechu a rika: Oldo, asys vyhral, tedka za mnou prisli nejaci dva cinani nebo co a ten jeden se pta: Cece, nevis co to tam kleci za chlapka vedle Oldy Machacka? :-)))))))