Posted By: petrslime (Houmles) on 'CZhumor' Title: Blba koza Date: Wed May 9 17:41:13 2001 Jednou takhle prijde chlapek do baru a zacne do sebe klopit jednoho panaka za druhym a pri kazdym rika, ze "nektery veci nevysvetlis". Asi tak po sestym uz je to bramanovi divny a de se ho zeptat, co tim jako furt mysli. No, chlapek se jeste napije a rika: No, ja jsem sel takhle rano podojit kozu. Prijdu do stodoly, vezmu kybl, dam ho pod kozu a chci zacit dojit. Jenze vona ta mrcha za ten cas co ji mam uz pekne zatrpkla a do toho kyble mi kopla. No co, vyndal jsem z boty tkanicku a tu nohu ji privazal k ohrade. Dam pod ni zase ten kybl, ale vona mi do nej kopla druhou nohou...no, kdyz jsem ji privazoval druhou nohu druhou tkanickou k vohrade, tak uz jsem byl fakt vzteklej. Ale co...vemu zase kybl a zacnu ji dojit. Vtom do toho kyble mrcha pomstychtiva namocila vocas. Cert me bral, ale este jsem se ovlad, abych ji rovnou neprastil, a privazal jsem ji ten vocas k vohrade. Jenze v tu chvili vesla do stodoly manzelka a jak votevrela dvere, spadly mi kalhoty, protoze mi je uz nedrzel ten pasek...no, nektery veci nevysvetlis...:-) ---------------------------- www.mujweb.cz/www/petrslime Windows: the Gates of hell. phanousk@students.zcu.cz