Posted By: jetpac (LMN) on 'CZhumor' Title: posledni slova nekterych smrtelniku Date: Tue Mar 5 16:13:47 2002 > Posledni slova nekterych smrtelniku, kteri se o smrtelnosti presvedcili: > > Ted me vyfot na te skale! > Pustte mne k tomu, ja tomu rozumim! > Zmlatime ho, vzdyt je sam! > Klid chlapci, to je nulak! > Podivej, vzdyt neni nabita... > Hod mi sem to kladivo! > Citis ten plyn? Rozsvit! > Ty ze delas pro mafii, Tomu teda neverim! > Pejsku, pojd sem! > Jasne trenere, v pristim kole ho knockautuju! > Milacku, nechces ridit? > Brzdy jsou hotovy. Jedu to vyzkouset! > Pridej mi, prosim, jeste tu smazenici. > Tady zadny miny nejsou. Rozvedka to zase popletla! > Podivej, uzovka! > Tady je silny led. Prejdeme na druhou stranu. > Neboj, pojistky jsem vypinal. > Neni to divne, Ishiko? Americke letadlo nad Hirosimou se hned tak nevidi! > Tatinku, proc mam na hlave jablko? > A proc by se v letadle nemely otevrit dvere? > Ja se podivam, jestli je to nabite. > Udelej na toho vola ksicht az ho budeme predjizdet! > Jo? To teda jen pres mou mrtvolu! > Ale nevypinej to, Hanicko, to bude hned spraveny... > Pepo, zbejvaji ti nejaky granaty? Hod mi jeden! > Je to pravda, ze nositel ctvrteho danu v karate musi byt kastrovany? > Podivej, ja se nedrzim! > Dneska jsem si sam slozil padak. > Tohle pivo chutna divne... > Nazdar Alenk... chci rict Zdenko!