Posted By: vlkodlak (zpraskany pes) on 'CZhumor' Title: jeptisky Date: Wed Oct 8 10:00:15 2003 > Dve jeptisky si vysly na prochazku. Jedna z nich byla znama jako Sestra > Matematicka (SM), ta druha jako Sestra Logicka (SL). Uz se zacalo stmivat > a ony byly stale jeste dost daleko od klastera. > SM: Sestro, zaznamenala jsi, ze uz tricet osm a pul minuty za nami jde > nejaky muz? Zajimalo by me, co chce. > SL: To je zcela logicke. Chce nas znasilnit. > SM: Boze! Jak pocitam, tak nas dostihne do patnacti minut! Co budeme delat? > SL: Jedina logicka vec, kterou muzeme udelat, je jit rychleji. > SM: To ale neni reseni. > SL: Samozrejme, ze to neni reseni. Ten chlap udela jedinou logickou vec > - pujde rychleji taky. > SM: Tak co jineho bychom mely udelat? Jak pocitam, pri tehle rychlosti nas > ten chlap dohoni uz za minutu. > SL: Jedina logicka vec, kterou muzeme udelat, je samozrejme ta, ze se > rozdelime. > Ty pujdes touto cestou a ja tou druhou. Nemuze nas pronasledovat obe > zaroven. > Sestry se rozdelily a muz se vydal za Sestrou Logickou. > Sestra Matematicka po nejake dobe dorazila do klastera zmitana obavami o > svou > kolegyni, nicmene uz za malou chvili se v klastere objevila i Sestra > Logicka. > SM: Sestro Logicko! Diky Bohu, ze jsi zpatky. Povez, co se stalo? > SL: Stala se jedina logicka vec. Rozbehla jsem se jak nejrychleji jsem > mohla a ten chlap zacal samozrejme utikat taky. > SM: A? > SL: Stala se jedina logicka vec. Dostihl me. > SM: Boze! Co jsi udelala? > SL: Udelala jsem jedinou logickou vec. Vyhrnula jsem sukni nahoru. > SM: Panenanebi! A co on? > SL: Udelal jedinou logickou vec. Spustil kalhoty dolu. > SM: O, Boze, smiluj se! Co se stalo pak? > SL: Neni to snad logicke, sestro? Jeptiska se sukni nahore prece utika > daleko rychleji nez chlap s kalhotama dole! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ + insert your own pseudo-philosophical message here + V L K O D L A K + ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++