Posted By: Peckoslav () on 'CZhumor' Title: dalsi .. Date: Mon Jun 1 21:13:33 1998 Zdar, tohle sem dneska slysel na mudu a docela me to dostalo: ... tito psi jsou ve vyborne kondici nebot byli krmeni kockama ktere jedli wiskas. a tu sou nejake dalsi: Po milovani: Ona :ty si doktor ON: jo Ona: anesteziolog On:jo ale jak si to poznala Ona:tak proto sem nic necitila ------------------------------------------------------------------------ dalsi: MUZ = Mizerna Udrzba Zeny ------------------------------------------------------------------------ a dalsi: blondyna vari pizzu a kdyz je hotova tak se jedna pta "mam ji rozdelit na 8 nebo 4 dily" a druha odpovi "na 4 ,dva dily snim ale 4ri bych do sebe nenarvala" ------------------------------------------------------------------------ a jedna basnicka:)) Zivot bezi jako jelen, do prd*** sipem strelen. Driv nez pannu zbavis vence, dostavi se impotence :)' a dalsi: Mala Anicka jde parkem ,bafne na ni velkej osklivej chlap ,povali ji na zem a stahuje ji kalhotky ale Anicka se jenom smeje VI TOTIZ ZE SE DO NICH TEN CHLAP NEMUZE VEJIT --------------------------------------------------------------------- a jeste jeden: babicko co je to milenec?? Jezismarja milenec! zarve babicka bezi do pokoje otevre skrin a z ni vypadne jen kostra' Pecko