Posted By: Liweng (Liweng) on 'CZhumor' Title: Neco malo Date: Thu Oct 15 15:54:08 1998 Ahoj Lidi! vceraa jsem vam sem psal tri hodiny vtipy z jednoho sradnokapsu, a pak, kdyz jsem se podepsal a chtel to ukoncit, tak to komp ukoncil za mne- ale zapomnel to savnout... Je mi to lito, ztratil jsem chut je sem psat znova, ale kamosi mne ukecali, tak jen par drobku. Motto: "Kdo shnije zaziva, usetri si praci po smrti" Vis, jak udelas z cernocha lecivou bylinu? Urizni mu ho... a je z nej cerny bez... Vis jak poznas otyleho cernocha? Ze se ho snazi na plazi aktiviste Greenpeace zatahnout do vody. Jaky je rozdil mezi nanukem a ziletkou? Lizni si a uvidis... Kdyz slapnes na minu, vse pomine. Duchodci, nespechejte, v urne je nuda. Konecne se naslo reseni romske otazky. Povidej, jake? No vsichni romove se sjedou na Orliku a zahraji si vodni polo. A to je vsechno? Jo... ne, jeste jsem zapomel rict, ze romove budou mit zelene cepicky a aligatori cervene. Prije pan do Pohrebni sluzby: "Prosil bych nejakou rakev, nizkou a hodne sirokou. Neboztikovi se neotevrel padak." Radsi toho necham, uz mi zase stoji spojeni. Liweng, alias Orlyg P.S: Nepiste dlouhe posty... aby se Vam nestalo to co mne.