Posted By: Tyger (Beast out of Hell) on 'CZhumor' Title: Stary, ale dobry a trosku obohaceny Date: Tue Jun 6 07:56:21 2006 Prvni skolni den na americke stredni skole predstavuje ucitelka noveho zaka, Sakiro Suzuki z Japonska. Hodina zacina a ucitelka se pta: "Uvidime, kdo ovlada kulturni historii Ameriky. Kdo rekl: 'Dejte mi svobodu nebo me zabte'?" Hrobove ticho ve tride, jen Suzuki zvedne ruku: "Patrick Henry 1775 ve Philadelphii." "Vyborne, Suzuki, a kdo rekl: 'Stat je narod a narod nesmi zhynout'?" Suzuki se postavi: "Abraham Lincoln 1863 ve Washingtonu." Ucitelka se podiva na zaky a rika: "Stydim se za vas, Suzuki je Japonec a zna americkou historii lepe nez vy!" Zezadu se ozve tichy hlas: "Polib mi prdel, zasrany Japonciku!" "Kdo to rekl?" zvola ucitelka. Suzuki zvedne ruku a bez vyzvani odpovi: "General McArthur 1942 na Guadalcanalu, a Lee Iacocca 1982 pri valne hromade firmy Chrysler." Trida je zcela ticho, jen zezadu se ozve: "Je mi z toho na bliti!" Ucitelka krici: "Kdo to byl?!" Suzuki odpovida okamzite: "George Bush senior japonskemu premierovi Tanakovi v prubehu obeda, Tokio 1991." Jeden ze studentu se postavi a otravene rekne: "Vyhul mi!" Ucitelka hystericky: "A dost! Kdo to byl ted?!" Suzuki bez mrknuti oka: "Bill Clinton Monice Levinske, 1997 ve Washingtonu, Ovalna pracovna Bileho domu." Dalsi ze studentu se postavi a zarve: "Suzuki je hromada sracek!" A Suzuki opet klidne: "Valentino Rossi pri Velke cene motocyklu v Brazilii 2002." Trida zcela propadne hysterii, ucitelka upada do bezvedomi, dvere se otevrou a vejde reditel: "Kurva, takovy bordel jsem jeste nevidel!!" Suzuki: "Vladimir Spidla ministru financi pri predlozeni statniho rozpoctu, Praha 2003." Made by Tyger alias The Beastly Dragon E-mail : lan20ui@axpsu.fpf.slu.cz