Posted By: jetpac (Murphy byl optimista) on 'CZhumor' Title: delnikova deloha :-) Date: Thu Nov 26 08:49:53 1998 Upracovany delnik prijde vecer domu z hospody zase trochu podrouseny. Z vecere nebude asi nic, protoze v kuchyni se nesviti, a tak nakoukne aspon do loznice. Zda se mu, ze se pod perinou neco hybe a vzdycha. Pomysli na souseda, co mu minuly rok ukradl ze sklepa flasku slivovice a bleskurychle tu perinu strhne. Soused nikde, ale jeho stara uz ma zase ruku mezi nohama a honi si kachnu. "Marie, zase jsi na me nepockala co?! Clovek se cely den dre jako pes... tak dej tu ruku pryc!" Ale mila zena mu rika: "Dnes uz ne, muj mily, zitra je taky den, v lednici mas tlacenku." A Josef ji dava lekarskou radu: "Hele, jestli si ji budes porad honit, vyhrezne ti deloha!" Zena mavne druhou rukou a dela si dal dobre. Druhy den se Josef opet vraci ze sve oblibene hospody. Vi, ze jeste neni tak stary a radsi se vraci uz o pul hodiny driv. Ani v chodbe se nezastavi a vlitne rovnou do loznice. Nazvedne perinu a co nevidi: Zenuska si zase drazdi kachnu. A jen tak mezi dechem mu rika: "Josef, ach, v led-v lednici mas uzeny, ach. Dnes z toho nic nebude! Ach!" To uz ho dopali tak, ze kdyz jeho manzelka cela utahana konecne usne, a podle chrapani to vypada, ze ji jen tak neco neprobudi, jde k mrazaku a vytahne poradnej kus hovezi kyty. To se bude rano Marus divit... Tu kytu pak strci zene pod perinu a spokojene usne. Rano ho probudi strasny rev a on vejra na Marus. Ta sedi na posteli, oci vytrestene a funi jako kun. Drzi se za nafoukle bricho a ma strhany vyraz ve tvari. Josef se ji pta: "Co se ti to proboha stalo?!" Marus zamumla: "Ale, rano se probudim a koukam, lezim si na deloze. Neveril bys, jaka to byla drina dostat ji tam zpatky!" *replesk* ******************************************************************** * Existence zivota na zemi * nyc@mirage.kky.vslib.cz * * dokazuje univerzalnost * * * Murphyho zakona * http://mirage.kky.vslib.cz/~nyc * * Jestlize se neco ma pokazit * * * pokazi se to * * ********************************************************************