Posted By: podles (at se picnu !) on 'CZhumor' Title: z RU.ANEKDOT Date: Fri Nov 20 17:25:26 1998 Replesk z bbs.fido.cz: Opity nastupi do plnej elektricky a krici: - Heeej! Ludia! Je tu niekto? Hrobove ticho, nikto sa neozyva. - Nikto. Tak sa tu mozem vychcat. ----------- Jelcinovi prisiel telegram z Ruskej dumy: Vazeny pan prezident! Parlament vam praje skore uzdravenie v pocte 202 hlasov proti 195. ----------- - Student! Preco mi tu na prednaske spite? - Ja nespim, iba tak pomaly mrkam. ----------- Vsetci mi hovoria, ze meno kocura sa ako heslo pre roota nehodi. :-( Ale ked ja som si tak privykol na mojho qzb!7kw_2et ! ----------- Moricko vbehne do triedy 5 minut po zvoneni bez klopania: - Moricko, pekne sa vrat za dvere a vojdi este raz, ale tak, ako by vosiel tvoj otecko! Moricko vyjde, za chvilu zvonku rozkopne dvere, vrazi do triedy a zrukne: - Tak co, kurvy! Necakali ste ma, ze? Kdyz si myslis, ze uz nemuze byt hure, Podlesh znamena to, ze mas malou predstavivost. (kpodles@students.zcu.cz)