Posted By: cepa (mutant) on 'CZhumor' Title: Paroubek a Putin Date: Mon Mar 30 15:17:35 2009 Prijede Paroubek na navstevu za Putinem a pta se ho: "Hele Vlado, jak to delas, ze jsi furt tak popularni, voli te 90% lidi a tak?? To ja bych chtel taky." "Vis Jirko," rika Putin, "ja mam rudy hranaty koule". "Rudy hranaty koule? A k cemu je to dobry?" pta se Paroubek. "No vidis tamhle toho chlapka s transparentem PUTIN JE HAJZL!? Tak sleduj", rekne Putin, zacne se drbat v rozkroku a rika pritom: "Koule rudy hranaty, at jsou vsichni nahraty!" A co cert nechce, nez bys rekl svec, chlapek s transparentem zakopne, spadne na silnici a nez se stihne zvednout, prejede ho nakladak. Putin vezme ze stolu noviny a rika: "Vidis tyhle noviny? Napsali tam o mne dneska, ze jsem neschopnej". Zacne se drbat v rozkroku a rika: "Koule rudy hranaty, at jsou vsichni nahraty!" a prej at Paroubek kouka odpoledne na zpravy. Paroubek se vrati do hotelu, zapne si televizi a tam ve zpravach hlasi, ze redakce tech novin, co se Putinovi rano nelibily, vyhorela, a zachvili nato vyhorela i tiskarna, kde se tiskly. Paroubkovi se to rozezi v hlave a po navratu do Prahy vola Putinovi: "Hele Vlado, ja bych mel na tebe prosbu, neumXl bys to nejak zaridit, aby u nas padla vlada?" A Putin na to: "Sorry Jirko, ale na to jsou my rudy hranaty koule kratky. Na to bys potreboval mit zelenou pi*u a tlustyho cu*aka, a ja fakt nemam nejmensi tuseni, kde by se dali sehnat," cepa +++ have been visiting since 1995 +++ previously known as Tirion