Posted By: Zaba (I'd rather be skiing!) on 'CZhumor' Title: nektery mozna znate Date: Thu Feb 10 02:29:13 2000 Pride muz k doktorovi a hovori "moja zena nema rada francuzske milovanie co mam robit" Doktor: ked pridete domov natrite si ho nutelou a zajtra mi pridete povedat ci to zabralo. Na druhy den muz cely naradosteny hovori doktorovi"bolo to fantasticke, nic lepsie som do teraz nezazil" Doktor:a co zena jej sa to pacilo? Muz: neviem, deti ju predbehli. Pani ucitelka na juznom Slovensku sa pyta deti,ze kto vie vymysliet vetu,v ktorej bude slovo OKO. Prvy sa prihlasi Bela a hovori:"OKO si ustelies,tak budes spat". Pani ucitelka vsak nesuhlasi a opravi Belu,ze to nie je OKO ale ako. Druha sa prihlasi Ildiko a hovori:"OKO Ty mne,tak ja Tebe". Pani ucetelka vsak opat opravuje,ze to nieje OKO,ale ako. Nakoniec sa prihlasi Erzika a hovori:"Dnes v noci sa mi snivalo OKO kote!!! Manzel odprevadza na vlakovej stanici svoju zenu do kupelov. Vlak sa uz rozbieha,zena stoji v kupe pri zavretom okienku a pozoruje manzela. Ten jej zrazu hovori:" A bud mi tam verna"!! Zena vsak nepocuje a chce dat dole okno.Ale nedari sa jej. @Manzel uz uteka po perone a znova jej hovori: A bud mi tam verna!!". Zena vsak opat nerozumie a snazi sa zo vsetkych sil dat dole okno,ale stale sa jej to nedari. Manzel pozbiera vsetky sily,doslova sprintuje vedla odchadzajuceho vlaku a stale opakuje:"A bud mi tam verna,bud mi tam verna,bud mi tam.....". A zrazu rana do hlavy,lebo si nevsimol stlp,ktory sa mu priplietol do cesty a padol na zem. V tom zena otvori okno a krici:" Co hovoris Jozko,co hovoris?". Manzel zodvihne zakrvavenu hlavu a zahromzi rukami: " Ale,nech Ta tam pojebu aj cele Karlove Vary". Do krcmy pride mlada dievcina v satach s ramienkami. Ako inac, zabudla si oholit podpazusie... Zdvihne ruku, aby privolala vrchneho, a objedna si martini. Ked dopije, objena si este jedno, potom dalsie... Popri tom ju sleduje podnapity manik od vedlajsieho stola. Pochvili privola vrchneho: - Prosim vas, dajte tej baletke na moj ucet este jedno martini... - Vy ju poznate? - Nie... - A odkial vite, ze je baletka? - Lebo hentak vysoko zdvihne nohu iba baletka, nie? Zaba P.S.: Put some excitment between your legs - ride a mountain bike!