Posted By: gaudentius (gaudentius) on 'CZhumor' Title: Manager Date: Wed Aug 7 13:23:00 2002 Ambiciszni product manazer se po dlouhe dobe rozhodl jet na dovolenou na Karibske ostrovy. Behem plavby prisel hurikan a celou lod smetl do more, jen on jediny se zachranil a ocitl se sam na opustenem ostrove. Ctyri mesice jedl jen kokosove orechy a spal na plazi a zadostive se dival na more, kdy se objevi nejaka lod. Jednoho dne zpozoroval, jak se po ricce blizi maly clun s nadhernou zenou. "Kdo jsi? Jak jsi se sem dostala?" "Byla jsem na te same lodi jako ty a ztroskotala jsem na opacne casti ostrova." "No to jsi mela stesti, ze se ti zachranil clun." "Nezachranil, ten jsem si vyrobila." "Prosim?" "No, vzdyt je tu vsude okolo bambus a trtina..." "Ale kde jsi vzala naradi?!" "Z kamenu jsem si vyrobila nastroje a pouzila jsem je i na stavbu chatky. A ty spis kde?" "Cele 4 mesice na plazi," zahanbene priznal manazer. "Tak pojd ke mne na navstevu..." Doplavi se k jeji chatce a zena rika: "V prvnim patre mas holici strojek a i sprchu..." Manazer je zplne hotovy, uz se na nic nepta, vybehne do patra a tam je holici strojek z nabrousene kosti nejakeho zvirete a rika si: "Tato zena je neuveritelna. Co bude dal?" Sejde dolu a tam uz ho ceka zena, v ruce lahev vina, na sobe jen nejaky ten fikovy list... prituli se k nemu a rika: "Jsme uz tak dlouho pryc od domova... a cely ten cas jsi byl tak sam. Jsem si jista, ze je neco, co bys prave ted chtel delat... neco, co jsi nedelal uz dlouhe mesice..." Manazer neveri vlastnim usim a povida: "Chces mi rict, ze si odsud muzu zkontrolovat e-maily?" ...koneckoncu vse zalezi na uhlu pohledu. sedivy@seznam.cz, http://gaud.kgb.cz BTW sbiram telefonni karty a uz i kupony mobilnich operatoru, zbytky SIMek...