Posted By: Zaba (I'd rather be skiing!) on 'CZhumor' Title: vtipy Date: Mon Jun 26 17:46:22 2000 Zenska-programatorka, to je nieco ako morske prasa, ktore nema nic spolocneho ani s morom, ani s prasatami. Hej, casnik! Ta salka je prasknuta! - No vidite, pane, aku robime silnu kavu! Telefon z posty: - Mate tu telegram. - Moze to byt, prosim, so zaspievanim? - To v ziadnom pripade. My nikdy telegramy nespievame. - Velmi vas prosim! - Uz som povedal. - Nebudte taki bezcitni! Ja uz som starsi clovek a vzdy som snival, ze dostanem telegram s pesnickou. A ked mam dnes tie narodeniny... - No tak dobre, ukecali ste ma. - dalej spieva - hepy birsdej tu ju, hepy birsdej tu ju. Zomrela vam sestra. Hovori dievcina mladencovi: - Dnes ti darujem noc, aku si este nikdy nezazil. Len vydrz, kym dojem svoju hrachovu polievku. - Pane, oba tie zuby mate v takom zlom stave, ze bude najlepsie ich vytiahnut. - A kolko to bude stat? - 1500 korun. - Co?! Tolko penazi za 2 minuty roboty? - Ked si to budete zelat, mozem ich vytahovat aj pomalicky.