Posted By: Zaba (I'd rather be skiing!) on 'CZhumor' Title: sorry za styl, ale je to pouze CTRL-C a CTRL-V :) Date: Wed Jun 21 16:54:02 2000 > > > Co je to veletrh ? > > > To je kdyz si roztrhnete kalhoty, trenky i prdel... > > > > > > Prijde holka za doktorem: > > > "Mam na stehnech zelene kruhy !!" > > > Doktor > > > "Mate kluka ???" > > > "Hm no joo..." > > > Doktor: > > > "A nosi nausnice ??" > > > "To jo to dnes uz skoro vsichni." > > > Doktor: > > > "Tak vzkazte, ze je nema zlaty !!!!!!!" > > > > > > Nektere zeny jsou rady zahrnovany dary. > > > Nektere maji rady, kdyz je zahrnete sliby. > > > Nekterym staci, kdyz je zahrnete vrouci laskou. > > > A nektere je lepsi rovnou zahrnout hlinou! > > > > > > Zviratka udelaji sraz a domluvi se, ze uz nebudou sukat mrtva >zviratka. > > OK, > > > vzichni souhlasi. Jednou takhle leti sova nad stepi a uvidi, jak >zajic > > suka > > > mrtvou zebru. Obrati se a leti to rict ostatnim zviratkum. Ty si >reknou, > > ze > > > todle teda ne a vyrazi na zajice. Stoupnou si kolem nej a rikaji: > > > "Zajici, jaktoze tady sukas mrtvou zebru, kdyz jsme se na necem > > domluvili?" > > > Zajic ze zebry sleze a smerem k ni rika: "Jsem ti rikal, ze z toho > > > zdechnes!" > > > > > > Prijde ciganka k pokladne a povida "Dyk jeden listek" a pokladni "A >kam > > to > > > bude pani?" Cigorka" Dyyk jak je zvedava" > > > > > > Nasledujici test se sklada ze ctyr otazek, ktere proveri, zda se >hodite > > pro > > > vykon vedouci funkce. Podle statistiky 90% vedoucich pracovniku v >tomto > > > testu neuspelo. Presto test neni obtizny - staci trochu premyslet. > > > 1. Jak dostanete malou zirafu do lednicky? > > > Spravna odpoved:Otevrete lednicku,vlozite zirafu dovnitr a zavrete > > lednicku > > > (Tato otazka zjistovala, zda nemate tendenci delat jednoduche veci > > slozite) > > > 2. Jak dostanete maleho slona do lednicky? > > > Spravna odpoved:Otevrete lednicku,vyndate zirafu,a vlozite slona >dovnitr > > a > > > zavrete lednicku. (Tato otazka zjistovala zda myslite logicky.) > > > 3. Lvi kral porada setkani zvirat.Zucastnila se vsechna zvirata >krome > > > jednoho. Ktere chybelo? > > > Spravna odpoved:Maly slon - ten je prece v lednicce. (Tato otazka > > testovala > > > vasi pamet.) > > > 4. Dostanete se k rece,v niz ziji krokodyli.Jak se dostanete na >druhou > > > stranu? > > > Spravna odpoved:Proste ji preplavete.Vsichni krokodyli jsou prece u >lviho > > > krale. (Tato otazka testovala jak dokazete pochopit to,co ctete.) > > > Jestlize jste nejakou otazku nezvladli,neklesejte na mysli.Skutecni > > vedouci > > > pracovnici jsou na tom stejne. > > > > > > Pride zenska do ordinace, u okna stoji chlap v bilym plasti, tak >spusti: > > > "Pane doktore, me uz tyden picha takhle na prsou..." "Hmmmm...." >"No, >pane > > > doktore, podivate se mi na to?" Tak on se koukne a rekne: "Hmmm..." >"No, > > a > > > neprohmatate mi to? Nemela bych se svleknout?" "No, dobre, tak se > > > svleknete." Zenska se svlikne, on ji chvilku prohmatava, pak pronese >opet > > > "Hmmmm..." "No, a co mi teda je, pane doktore?" "To ja vam pani >nepovim, > > ja > > > tady meju okna."