Posted By: jartal (Sasa, Sasa jede) on 'CZhumor' Title: jak jsem kpupil, tak prodavam Date: Fri Oct 20 09:08:39 2000 Vyjel sedlak s kombajnem na pole. Triskne se dlani do cela a rika: "Kurva, zapomnel jsem zasit!" Sedi dva v parku na lavicce a hledi na sebe. Ona: "Na co myslis?" On: "Na to same co ty." Ona: "Ty prasaku!!!" Nadava zenska na dceru: "To je dneska mladez, v sestnacti se taha kazdej vecer s nekym jinym po diskotekach, a ze ma jeji mama dneska tricaty narozeniny, na to ani nevzpomene..." Matka se pta dcery: "Co je zac, ten tvuj novy pritel? Je to radny clovek?" "Samozrejme, mami, je moc setrny, nekouri, nepije. Ma moc milou zenu a tri zpusobne deti..." Manzele se chystaji na navstevu. Muz se pta: "Milacku, co myslis, kterou kosili si mam vzit: tu bez dvou knofliku nebo tu se spinavym limeckem?" Podle nazoru americkych psychologu jsou dve hlavni priciny, proc muz travi vecery v baru: 1) nema zenu 2) ma zenu J. T. Kdybych mel jistotu, ze za pet minut zanikne svet, sel bych jeste skopnout sefa ze schodu.