Posted By: vlkodlak (infantilni vlkodlak) on 'CZhumor' Title: Jak si uchovat zdravou miru silenstvi Date: Wed Nov 29 13:21:27 2000 > > Abychom nebyli porad tak usedli ..... > > > > 1) V poledne si sednete do zaparkovaneho auta a mirte fenem na > kolemjedouci auta a sledujte, jestli budou zvolnovat. > > 2) Vyvolavejte sam sebe zavodnim rozhlasem (a nesnazte se menit hlas). > > 3) Prosadte si e-mailovou adresu typu: > > Elvis-the-King@yahoo.com <mailto:Elvis-the-King@yahoo.com> > > 4) Kdyz vam nekdo rekne, abyste neco udelali, zeptejte se, jestli to > chteji s hranolkami > > 5) Navrhnete spolupracovnikum, ze zalozite krouzek synchronizovaneho > jezdeni na koleckovem kresle > > 6) Dejte si kos na papir na stul a na nej dejte napis PRICHOZI POSTA > > 7) Pestujte si fobii ze sesivacek > > 8) Do stroje na kavu nasypte bezkofeinovou kavu na 3 tydny a jakmile > se > > ostatni zacnou chlubit, ze se zbavili kofeionoveho navyku, nasypte tam > espreso > > 9) Do kolonky "poznamka" na penezni stvrzence vzdycky piste "pro > sexualni potreby" > > 10) Kazdemu na cokoli odpovidejte "to si myslite vy" > > 11) Vsechno co rikate, zakoncete vetou "a tak bylo predpovezeno" > > 12) Monitor si nastavte na nejvyssi jas a vsem vysvetlujte, ze se vam > to > libi > > 13) Nepouzivejte interpunkce > > 14) Pokud to jde, misto chuze se klouzejte > > 15) Ptejte se lidi, jakeho jsou pohlavi > > 16) Kdyz si kupujete u Meka hamburger do pytliku, zduraznite, ze je to > "na domu". > > 17) Kdyz jste na opere, zpivejte sebou > > 18) Jdete na poeticky recital a ptejte se, proc se ty basne nerymuji > > 19) Zjistite si, kde vas sef nakupuje saty a kupujte si totez. Noste je > s > > dennim odstupem. Funguje to o to lepe, kdyz je sef opacneho pohlavi nez > vy. > > 20) Vsem u firmy poslete e-mail a informujte je, co pravi delate. > Napriklad: > > Jestli ode mne neco chcete, jsem v koupelne. > > 21) Nad svuj psaci stul si natahnete moskytieru > > 22) S petidennim predstihem sdelte pratelum, ze neprijdete na vecirek, > protoze nemate naladu > > 23) Zavolejte na 158 a ptejte se, jestli je cislo 158 tisnove volani > > 24) Vytocte cislo psychiatricke poradny a jenom reknete: "Co > myslite..." > > 25) Pozadejte spolupracovniky, aby vas oslovovali vasi zapasnickou > prezdivkou > > Tvrdej sutrak > > 26) Kdyz si vyzvednete s penizniho automatu penize, volejte: "Vyhral > jsem! Vyhral jsem! Tento tyden uz potreti!" > > 27) Vyjdete ze ZOO, a rozbehnete se k parkovisti a kricte: "Zachran se > kdo muzes, jsou z klece venku!" > > 28) Reknete sefovi: "Me nestvou hlasy v me hlave, me stvou hlasy ve > vasi > > hlave!" > > 29) Reknete u obeda detem: "Jsme na tom financne tak, ze jeden z vas > musi > z domu." > > 30) Pokazde kdyz uvidite koste, kricte: "Milacku, prisla maminka!" > > ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ + insert your own pseudo-philosophical message here + V L K O D L A K + ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++