Posted By: medvidek (Zase za polarnim kruhem) on 'CZhumor' Title: 2 veze Date: Mon Jan 20 09:32:45 2003 Neni tomu dlouho, co bylo v Americe uvedeno do kin pokracovani Spolecenstva prstenu s nazvem "Dve veze". K nam sice chvilku trvalo, nez dorazilo, lec z Ameriky az sem zazniva vlna protestu proti nazvu "Dve veze" - kazda shlednuta reklama na film muci srdce kazdeho spravneho Americana natozpak obyvatele New Yorku. "Myslel sem si ze to bude pietni film, kde bude citlive shrnuta zkaza a hrdinstvi nasich hasicu, misto toho tam zmatene pobiha par blbecku s mecema, prolozene snad zabery z druhe svetove valky kdy sme tem mongoloidum v Evrope natrhli prdel", sveruje se Bob Mitchel z New Yorku, "vubec sem ten film nepochopil a v tech zaberech z druhe svetove mi chybely letadla. Je to skandal!" Neni se co divit, nepochopeni si se sebou prinasi uz jen avizo tretiho dilu s nazvem "Navrat krale", jez je s vysokou mirou netrpelivosti sledovano priznivci Elvise Presleyho... medvidek -- ELVIRA - Extended LSD VoiceXML interpreter for Applications http://www.fi.muni.cz/lsd/elvira Engine for building dialog applications Free for noncommercial use