Posted By: medvidek (Zase za polarnim kruhem) on 'CZhumor' Title: Par kratkych Date: Tue Feb 4 08:27:19 2003 Ktera zelenina obsahuje nejvic alkoholu? Vyblita mrkev. Dedecek sedi otravene v kresle a v tom nekdo zaklepe na dvere. "Kdo je?", pta se. "Jean Claude van Damme" "Neznam. Jdete do prdele vsichni ctyri!" Pokud muzi vypraveji o sexu zenam, tak je to sexualni obtezovani. Pokud zeny vypraveji o sexu muzum, tak je to za 48 Kc za minutu. Blondyna na letisti: "Slysela jsem, ze leti cervene lodicky, tak jsem se chtela zeptat, v kolik?" Vyjmenovana slova po D pro blondyny: Do ruky, do pusy, dovnitr, do sprchy, domu.... Rozdil mezi MasGyverem a Petrem Novotnym. MacGyver udela z hovna bombu nabo kalkulacku a Novotny udela z hovna vybornou pomazanku... Lezou dva vyprahli trosecnici po pousti a jeden rika druhemu: "Zaskripej zubama, vole, treba nam prebehne mraz po zadech." Potka brunete blondynu a pta se ji. "Kdyz jsi blondyna, mas to nahore stejny jako dole?" "Myslis jako vylizany?" Prijde chlap do obchodu a rekne: "Hrebiky." "A kolik?" "Kolik si strc do prdele, rekl jsem, ze chci hrebiky." Kohout rozrazi dvere do grillbaru a povzdechne si: "To jsem si mohl myslet, kolotoce, solarka a v kurniku neni co sukat." medvidek -- ELVIRA - Extended LSD VoiceXML interpreter for Applications http://www.fi.muni.cz/lsd/elvira Engine for building dialog applications Free for noncommercial use