Posted By: Levkamo (Kamil Fako) on 'CZmsdos' Title: boot pass Date: Wed Nov 22 21:42:08 1995 Hi chlapci ! Mam taky maly pocit, ze ste ma nepochopili. Ja potrebujem zmenit heslo bootovacie, nie setupove a to je rozdiel. Totizto, pokym set-upove heslo sa da obijst roznymi sposobmi ( niektore som poznal) bootovacie heslo musite vediet uz aj pri jeho zmene. Aby som bol konkretny Mam 486 nie s AMI BIOSOM, ale ROM BIOS 4.0. a to je take nieco, kde sa nastavovanie hesiel neda defaultnut, ale musia byt but nastavene, alebo nie Pritom Bateria toho BIOSu je priamo v cipe aneda sa vyskratovat Bol tu totiz technik, ktory sa do toho rozumie a bol z toho vedla. Teraz nam (po vsetkych pokusoch ) ostava uz len kontaktovat dodavatela a zistit, co sa da. V com spociva problem tych programov ? Iba v tom, ze ta masina bez bootovacieho hesla vobec nenabehne jednoducho sa 'SYSTEM HALT-uje ' Diki. Levkamo (Kamil) +=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-+ : : | F A K O K a m i l | : : | Private : Office : |