Posted By: termit (termit) on 'CZmsdos' Title: Re: combi 1.13 Date: Fri Feb 2 11:05:35 1996 > > Ted proste pouzivam Norton cache a kdyz chci ramdisk tak pouziju genialni > > srdisk... > No jo, ale nemas cache a RAM-disk zaroven. ;-) Kdyz chci RAM-disk, proste na > > nej neco nahraju, kdyz ne, tak tam nic nenahraju. Muzu mit cache jak velkou > chci a menit to muzu bez boot. Kdyz na ramdisk nic nahravat nechci tak ho ani nepotrebuju a kdyz ho potrebuju jenom chvili tak si ho zvetsim a pak zmensim... A NCache umi taky menit parametry za provozu ... Zustal bych u Combi ale opravdu mi zpusobovala jinak nevysvetlitelne problemy a kdyz jsem videl ten rozdil v rychlosti (projevilo se zrejme lepe zpracovane read ahead u NCache) o 25% tak jsem nevahal a milou Combi rychle odstranil... > Roumen > P.S. Rozdil tech strategii se projevi jen pri vyprazdnovani cache. Kdyz ji > zahltis, tak je jedno jakou strategii ji vyprazdnujes. Pokud napr. zvolis > LRU, coz by melo bejt nelepsi, zjistis, ze Ti disk rochta jak zbesilej. Z > myho pohledu se ta strategie sorted zda nejlepsi... Nic ve zlym ale proc to tam teda dali? > > For more information about me use:http://cs.felk.cvut.cz/~xmudra/ Neber to osobne... Termit