Posted By: heretic (Ut ameris, ama!) on 'CZmsdos' Title: Re: RAR (re: pakovace) Date: Thu May 2 09:28:41 1996 > Dost se tu chvali RAR. Ja prohlasuji, ze je to vlezly program. Zcela > neschopny. A proc? Mozna to bude tim, ze jsem byl odkojen starym dobrym DOS > (nebo CP/M?) a jsem zvykly si pamatovat spousty prepinacu. V tom je ARJ > zcela > genialni. Cim vice parametru, tim lepe. Radeji si pamatuji prepinace, nez > bych musel pouzit tak stupidni TUI (text users' interface). Takze pokud chce > nekdo u mne uspet z RARem, ma smulu. Nastesti je vetsina lidi rozumnych a > pouzivaji slusne pakovace (arj, zip, uc, (ain)). Vo co ti go? Dyt RARko ma este vic prepinacu nez ARJ, a vetsinu jich maji stejnejch... takze kdyz si chces pamatovat kila prepinacu, mas moznost, ja si nektere taky pamatuju... ale kdyz potrebuju rozbalit sest souboru z jednoho archivu, ve ktereym jich je sto, a nevim presne jaxe menujou, tak je rarovsky TUI docela dobry... prijde mi to lepsi, nez si spustit vypis archivu z cmd lajny, ulozit do souboru nebo protahnout more, vypsat si mena ktery potrebuju a vytvorit si nakej ten @include seznam, kterej mu potom nacpu jako parametr... proste je RARko dobry... ale ted mi nejak s verzi 2.0 zmizelo TUI, kdyz to spoustim z cmdline, a vylozene mi chybi, da se s tim neco delat??? > vecne nespokojeny rk > > Byvaly doby, kdy jsem signaturu jeste nemel... > Heretic