Posted By: filo (Cekam na zazrak) on 'CZmsdos' Title: Re: Pakovace Date: Thu May 2 16:43:28 1996 Kdyz jsem tohle psal poprve.. an chvili jsem musel odejit a jeden kokot mi resnul comp :(( Nicmene pouzivam: ARJ zvyk... dobre a celkem rychle pakuje a umi vsechno co potrebuju.. TUI ma ARJWIEV RAR dobrej, TUI ma v sobe a umi i ARJ a ZIP mozna i neco dalsiho. Ma min prepinacu nez ARJ (myslim), ale neva ZIP 2.04g hlavne proto, ze je v XTreeGold 3.0 a to umi sqele balit mnoho souboru z ruznych adresaru do jednoho archivu... dokonaly Podstatne... tyhle tri jsou nepsany standard, kazdy je ma a umi aspon trochu pouzivat... to je podle me dulezite... Kdyby mi nekdo dal neco v UC2 nebo AIN nebo co jste to tu jeste psali tak opravdu nevim, co s tim... Nikdy jsem to nevidel a ani po tom moc netouzim... Az se tim bude pakovat vetsina veci na Inetu tak mozna, ale zatim... No mozna konzervativismus nebo tak, ale potrbuju abcas davat veci lidem, ketry toho vedi celkem malo o pocitacich a o pakovani jeste mene.. arj presto vestsinou nejak zvladnou... bye Filo ------------------------------------------------------------------------------- Myslite si, ze jsme jeste normalni??????? Zkuste jen tak zmacknout RESET :-)) myslim to vazne