Posted By: Beena (...) on 'CZmsdos' Title: Re: crc error ! Date: Tue Jun 4 18:20:36 1996 > Ahojte, > > muze mi nekdo pomoci ? Posledni dobou se mi stava cim dal casteji, ze > pri rozbalovani ( at arj rar nebo zip ) haze crc error. Rad bych vedel > co to vlastne je crc u pakovani a cim to muze byt. Mam avg 4.0 :-) > Heuristika nic nenapovida, a z linuxu jsem zkontroloval delky dulezitych > souboru. Jenze figl je v tom , ze staci archiv treba presunout do jineho > adr. a jednotlive de ten vadny soubor vybalit. Podruhe zas uz ne ! > > Taky se mi stava, ze mi win95 po nabehnuti zatuhne. (konkretne zatuhne mys) > asi to s tim nesouvisi ale mozna jo . Kdyz dam safe mod , nastavim si > resolution > a restartuji win, tak uz to zas de.... > > mnohe diky Ondras Caute lidi Tak jak to tady ctu tak vidim ,ze kdyz sem si stavej pocitac tak sem mel stejnej problem. Ty projevy svedci o tom ze neco nestiha muze to bejt vohulenej procesor vic nez je zdravo nebo pomaly pameti (u me to bylo oboji ) Tak s tim zkus laborovat. Caute Beena