Posted By: Dzon () on 'CZmsdos' Title: Re: DN149 Date: Sat May 24 12:26:52 1997 > Nazdar ! Zdar! > Tak sem si vcera stahnul Dos Navigatora 142 a upgrade na 149. Pak sem si ho > pustil... No cely vecer to bezelo normalne, protoze sem nerebootoval, jen to > > ani neucili a tak. No proste to na disku, kde bylo volnych 200M udelalo > volnych 600M. Bohuzel tezce ztratovou kompresi. Nechci to svadet uplne na > DN, > ale uz sem s nim mel problemy, takze na to upozornuju. No ja nevim jaky mate zkusenosti s DN vy, ale ja pouzivam v.1.49 uz nejakej patek [par mesicu? mozna pul roku] a ZADNY problemy s tim nemam. Je pravda, ze ma malinkatou chybicku v CD playeru, ale to je o necem jinym... DN mi jako jedinej manager korektne bezel s adresarem, kde bylo pres 3000 souboru [ikonek], ostatni se na tom hroutily. Takze jak rikam, lepsi manager nez DN jsem nepotkal. Ale je pravda ze ja nemam Win95 :-P Howgh mgr. Dzon *********************************************************************** * Pocitac bez COBOLu a Fortranu je jako kousek cokoladoveho dortu * * bez kecupu a horcice... *