Posted By: Jura (Fallen in Love) on 'CZmsdos' Title: Re: jeste DN Date: Wed Jun 4 13:57:16 1997 > > Tak sem si teda stahnul Dn abych se podival co to umi a nestacil sem se > > divit. > > Po chvili pouzivani to zacne do speakera tlacit nakou vodrhovacku a nechce > > to prestat, kdyz se kylne dn tak to hraje furt, pri pokusu vo debug > pameti > > to rac~~~ni stuhne, tak nevim (vokna si nechaj dat 3x OK a pak stuhnou > taky) > > Jestli ste se s tim nekdo setkal, tak bych ocenil nay rozumny vysvetleni > > Sice jsem se s tim nesetkal, ale mam takovy dojem, ze jsem kdysi davno nekde > > cetl o tom, ze tohle dela, pokud u toho mas piratsky registracni klic. On to > > proste nerekne hned, ze se mu ten klic nelibi, ale po nejake dobe zacne > delat > tohle. Ale nevim, mne se to nestalo. > (PS: Ten klic je soubor DN.KEY). > > Igor > Presne tak. Kdybys tam nenakopiroval nejakej soubor a neprejmenoval ho na DN.KEY, tak by ti to nervalo. A jestli si myslis, ze DN cracknes nejak snadno.... ;-) Earth It's the only one we have And it's the only planet We are able to live on... Eagle