Posted By: pivson (Pijte pivo, je zdrave !) on 'CZmsdos' Title: Re: detekovat a odstranit LFN? Date: Mon Nov 19 08:21:37 2001 > > no prave, ten flashdisk ma 8 MB a ja chci udelat vsechno pro to aby tam > > nebyl > > ani kousek zabranej zbytecne... naposled jsem si napr. udelal konvertor 4 > > > Takze CIM to zdetekuju a odstranim?? > > *** No, rek bych, ze to nepotrebujes odstranovat, ne? DOS si dlouhych > nazvu nevsima. Jmeno je totiz napsany v oddilu, kde jsou napsany jmena > souboru, ale nezabira zadnou datovou oblast. Osobne predpokladam, ze kdyz s > nima neumi pracovat, tak si jich proste nevsima a mysli si o nich, ze to > jsou > volny zaznamy. Presnej popis najdes napr. na www.wotsit.org, dej hledat > "vfat". TwekUI a par podobnejch veci co editujou registry to umi. Maj 3 formy: neco~1 necobla a nebo nepouzivat long filenames :) Myslim ze ja na to mel twekUI - ale tim si nejsem jistej. Programu na tohle je vsude strasne moc, protoze v registru se toho da dost pokurvit :) A lidi si radi hrajou. Nevim jak dalece to vypnuti LFN fungovalo :) Ale jako volba tak bylo. Pivson I a posledni, z bozi vule pivar A co budou delat cesi ??? Deme na pivo !