Posted By: pjz (void) on 'CZmsdos' Title: Dva hdd na jedne snure Date: Mon Apr 8 19:07:36 2002 Nazdar, tak jsem se dozvedel, ze kdyz mam dva harddisky na jedne snure, tak je vcelku pravdepodobne, ze jeden z nich blbne (dozvedel jsem se to pote, co jsem je oba projel antivirem, protoze jinak jsem si ty blbosti uz vysvetlit neumel ;-). Nicmene domam mam pocitac (ehm, "pocitac" ;-), ktery v Biosu nepovoluje vic, jak dva hdd (jeden musi byt master, druhy slave). Takze i kdyz mam vhodny radic, stejne musim mit ty dva hdd na stejne snure. A ted popis problemu. Nahraju na jeden hdd z druheho data, prinesu na jiny pocitac, pulka souboru je uplne v )(. Soubory maji stejnou velikost, ale uplne jiny obsah. (Ale napriklad vsechny pokazene soubory, co maji zacinat shlukem "Rar!" zacinaji stejnym shlukem, tj. je to proste nejake jine kodovani ci co.). Obcas pomuze, kdyz na stejnem pocitaci udelam systemovku a nabootuju z ni, ale vetsinou pak nejde precist jeste vic souboru ... Jde to nejak resit? (treba nejaky soft, ktery naemuluje dva harddisky na jedne snure, i kdyz fyzicky budou mit kazdy svou, nebo nejaky soft, ktery zjisti, jestli soubor byl na disk zapsan v urcitem formatu ...) Http://www.inf.upol.cz/~zezulaj