Posted By: chip (... and justice for all) on 'CZSF' Title: Re: R.A.H.- Hvezdna pechota Date: Wed Apr 12 19:41:52 1995 > Tak jsem docetl Hvezdnou pechotu ( ne nedeste se nekoupil > jsem si to za ty silene penize, mel jsem to jen pujcene od Chipa > velkeho obdivovatele R.A.H , omlouvam se, ze toho Chipa uvadim ,ale > on by me zabil, kdybych to neudelal) **** vypustil jsem par zbytecnosti a zkratil to - MRAK **** > A ted k obsahu knihy - je strhujici, militantni, plna heroickych, > vlasateneckych a do boje volajicich vykriku a citatu. > Proste Heinlein tak jak ho zname a mame radi. > Hodnoceni *** 1/2 (dal bych vic, kdybych nebyl pacifista) > Drop Ano knihu mel Droupaut pucenou odeme.Heinlein opet ukazal,ze je opravdovim velmistrem zanru.Stejne jako vetsinu z jeho nametu vyuzil jekdo jiny.V tomto pripade O.S.CARD ve sve ENDEROVE HRE,ktera i kdyz dostala HUGA se HVEZDNE PECHOTE nemuze vubec rovnat. Hvezdna pechota je pribeh 18 "chlapce",ktery se necha nalit do armady.Proziva tvrdy dril,prvni boje a poviseni.Je hrdy na to,ze je vojak a muze bojovat za ZEMI. Kniha je oslavou cloveka,jako neporazitelneho tvora,kteremu nemuze nic konkurovat. Ano kniha je silne militantni,ale co muzeme chtit od doby,kdy lidstvo valci s pavouky,na zemi je vlastne stane pravo ... HODNOCENI(ne jako DROP -uz mu zadnou knihu nepucim) ***** Velky fanda Heinleina CHIP p.s Nevideli jste nekdo CIZINCE V CIZI ZEMI !!! abstak....