Posted By: REJ (Rej) on 'CZSF' Title: Re: Kocka, ktera prochazi zdi Date: Thu May 4 13:15:59 1995 > ROBERT A. HEINLEIN > "KOCKA, KTERA PROCHAZI ZDI" > Ta zena je zvlastni tim, ze vypada na 30 a ve skutecnosti ji je neco > pres 200 , manzilek ji to zprvu nechce zbastit (zvlast kdyz se predstavi > jako clenka odboje za svobodnou lunu(boj probehl v roce 2075-76 a 'ted' se > pise rok 2188) a tvrdi, ze zila par let ve vesmiru kolmem na ten nas (ja > to nechapu ale nejak tak je to tam popsany)), Omlouvam se , kecal jsem byl to casove kolmy vesmir :) abych to vysvetlil : tak clovek pred vami zmizi a opet se objevi, pro vas to byla desetina sekundy pro neho treba 1 rok , proste a jednoduse se vrati k k vam jen o chvili pozdeji (pri ceste casem:) dale jsou tam jeste popisovany extremy a vetveni casu (taky legrace :) strejda jezdi o vikendech lovit brontosaury :)))) (verte nebo ne fakt to tam je :) tak sem tu a protoze jsem to docetl pisi hodnoceni **** hvezdicky z 5 nedal jsem 5 protoze zaver je pekne pomotanej :) nejde o to ze se dozvite par figlu o casu , parkrat se v case premistite, ale nechapu dulezitost postavy hl. hrdiny (je naprosto nepostradatelny pro naprosto trivialni ukol(taky v nem asi zahyne :))) (ne ze bych byl zlomyslnej ale prvni polovina knihy je bezva, pak dalsi ctvrtina je zajimava (povidani o case) a zbytek se mi nelibil :( ))) REJ Motto of life: WEAR OUT , DON'T RUST OUT je lepsi se opotrebovat , nezli zrezivet :))))