Posted By: Ruzomberok (Ruzomberok) on 'CZSF' Title: I.Asimov: AZAZEL Date: Sun May 14 21:53:09 1995 Nova recenzia od noveho cloveka. Hi, ludia! Nedavno sa mi dostala do ruky kniha od pana Asimova, respektive zbierka jeho poviedok AZAZEL. Neviem uz z akeho vydavatelstva ( ale z ceskeho, lebo to bolo po cesky ), ale je to genialnost. Je to o nejakom Georgeovi, stratenej existencii, ktory vraj dokaze z nejakeho ineho vesmiru privolat dvojcentimetroveho demona. A o tom vsetkom rozprava pri veceriach ( obedoch, drinkoch, ... ) panu Asimovovi ( samozrejme na jeho ( Asimovov ) ucet ). Lenze demon sa nevyzna do pozemskych pomerov do detailu, a tak to sem - tam ( vacsinou ) dopadne tak ako to dopadne. A potom clovek umiera smiechom horsie ako pri Mrakoplasovi & comp. Nikdy by som na pana Asimova nepovedal, ze je niecoho takeho schopny. VRELE ODPORUCAM PRECITAT!!! Crazy Joe (from Ruzomberok) P.S. Pisem pod UserID-om nasej celej skoly, pretoze SysOp je bud lenivy alebo na mna nema cas. Inak by som mal coskoro byt pod ID CrazyJoe. Takze sa na Vas vsetkych tesim.