Posted By: Lojza (nikdy vice blbec^n-tou) on 'CZSF' Title: Dalsi knihy Date: Mon Oct 30 16:24:21 1995 Takze pokracovani: T. LEE - VOLKHAVAAR SLUZEBNIK TEMNEHO BOHA, 1p, -, OMNIA M.MOORCOCK - CERNY DRAHOKAM, 3p, LASER - AMULET SILENEHO BOHA, 3p, LASER A.NORTON - SVET CARODEJNIC - 4p,+,LASER - STIN NAD SVETEM CARODEJNIC, 3p, +,LASER D.EGAN - BRANOU Z IVORY, 4p,+,LASER C.STASHEFF - CARODEJEM SOBE NAVZDORY, 4, +, POLARIS - VZKRISENI KRALE SKRETA, 3p, +, POLARIS A.MCCARFREY - DRACI LET, 3p, + - DRACI SKOK, 4, + J.MAYOVA - SVET MNOHA BAREV, 3p, LASER G.R.DICKSON - DRACI RYTIR, 3p, ARADAN L. del REY - DEN OBRU, 3p, +,POUTNIK D.SCHWEITZER - KAZDY Z NAS JE LEGENDA, 3p,AFSF C.J.CHERRYH - PALADIN, 3, - J. DEVER + J.GRANT - STINY NAD RADEM KAI, 3p, AFSF M.MOORCOCK - KRALOVNA MECU, 3p, LASER - KRAL MECU, 3p, LASER T. LARSEN - MEC Z THOMARENU, 2, + pouze do cyklu - TOLLRANDER I, 4p, + (celkem jsem zvedavej na pokracovani) VLCI JEZDCI (povidky), 4p, +, POLARIS DRAGON LANCE I, 3p A.ANDRES - WETEMAA, 4p, +, IKARIE J.POLACEK - V TECH TEMNYCH DOBACH, 3, WS R.D.EVANS - GOOKA A DRACI LIDE, 4p, +, IKARIE - GOOKA A YORIMAR, dtto J.JIRAN - ZIVE MECE OORAGU, dtto R.ZELAZNY - PROKLETY DILVISH, 5, ++, LASER (zde muze opet byt hodnoceni zkreslene, protoze to je prvni fantasy, ktere jsem precetl) R.ZELAZNY + R.SHECKLEY - PRINES MI HLAVU KOUZELNEHO PRINCE, 2, -, CLASSIC J.R.R.TOLKIEN - HOBIT (nebo HOBBIT ?), 3p, + T.PRATCHETT - CAROPRAVNOST (3.dil ZEMEPLOCHY), 3, + pouze do cyklu (pry jsem udelal chybu, kdyz jsem si koupil zrovna tenhle dil, protoze ostatni jsou jiny a lepsi, ale kupuje to kamarad, takze si to pujcim od nej; tahle kniha mi celkem pripomina Carodeje Zememori, ale rozhodne na nej nema) To je zatim vse, co jsem az dosud precetl. V zasobe mam jeste asi 20 knizek, ktere musim precist. Mezi nimi je: Zemeplocha, Pan prstenu, Nadace. Takze mi klidne poslete vase nazory a doporuceni na dalsi knihy. Cau Lojza