Posted By: Gotrek (Gotrek) on 'CZsf' Title: Re: Fantasy Date: Thu May 29 19:01:54 1997 > Zdr All. Zdarec, > Chci se zeptat na nejakou dobrou fantasy knizku. Abych priblizil muj > vkus, tak za nejlepsi co jsem kdy cetl povazuji knihu Wetemaa, prvni dil > Zaklinace a pak celkem zeru hodne pribehy spjate s magii. Velice se mi > libila povidka nejake Polky v Ikarii, jez byla o spradaci iluzi, ktery > neslysel a ktery potkal draka ktery mu propujcil svuj sluch. Fakt dost > dobry. No ja bych ti asi doporucil jednak precist vsechny zaklinace (coz uz jsi asi udelal) a pak bych ti doporucil knihu (knihy) ze Sagy trhlinove valky (Riftwar saga) od Raymonda E. Feista. Jsou toho ale ctyri dily, z nich vzdy dva tvori jeden celek. Prvni dil se jmenuje Mag-ucen, druhy Mag-mistr. Na ne pak navazuje Stribrny trn a skonci to dilem ctvrtym - Zlo v Sethanonu. Nedavno sem docetl ten posledni a zdaji se mi byt dost dobre. Jediny problem je v tom, ze jsou to ctyri dily a nejsou zrovna neljevnejsi. > No jsem zvedavy. > > Bye All Navaro Bye Gotrek