Posted By: CrazyJoe (Fool of a Took) on 'CZsf' Title: Re: Kvalita knih Date: Sat Jun 1 19:59:06 2002 > > A pro me osobne je take kriterium ze knizku musim precist na jeden zatah > > (vetsinou koncim knizku tak ve ctyri hodiny rano). Kdyz ji dokazu > > rozecteno odlozit (az na nejaky ty fyziologicky potreby) tak to muze > > byt dobra knizka, > > hehe, chtel bych videt, jak bys precetl an jeden zatah > Rudou bouri od Toma Clancyho :o) (neni sci-fi) > ma to asi 600 stran. kdyby se to dalo zvladat , tak bych to na jeden zatah > precetl. > leda ze bych zacal cist rano, to by se pak mozna dalo :o)) No, ja som ju na jeden zatah precital (s prestavkami na fyziologicke potreby - jedlo (ked uz som od hladu nevidel), WC (ale ja citam aj tam :) a spanok (kedze som zacal vecer a o tretej rano sa mi zlomili zapalky pod vieckami :))) Obecne citam spustu knih (beletria, SF&F) na jeden zatak, vacsinou si kupim knihu v piatok cestou z prace, a v sobotu nadranom zistim, ze som sa opat mylne domnieval, ze mam na vikend co citat :))) Crazy. And what about the second breakfast?