Posted By: Jovo (Jovo) on 'CZtips'
Title:     Jidlo
Date:      Sat Jun 14 13:05:55 1997

No, znate to : pochutnavate si na nejakym mnam-mnam jidlicku a prvni sousto 
vas skoro porazi, jakou to ma chut a vuni. No a druhy taky de, ale uz to neni 
ono a tak to jde dal a vy musite polykat vetsi a vetsi kusy a nakonec z toho 
uz nic nemate. 
  Reseni : mejte po ruce nejakou tekutinu bez chuti (mineralka, voda) a po 
kazdem soustu si pekne dejte dousek. To vam vyplachne drstku (u dam usta :) a 
vase unavene chutove bunky se pripravi na dalsi naraz. 


Jovo.
PS: Vcera jsem nalil zbytek pomerancovyho dzusu do broskvovy Hanacky kyselky 
(nebo co to bylo) a kupodivu se to smichalo na docela uchazejici smes - melo 
to kovovou podchut a naznak vune broskvi, zredeny bublinky tomu nechaly ainko 
stiplavosti a z pomerance tam zustala naredena trpkost a zakladni chut ... 

Search the boards