Posted By: Jovo (Jovo) on 'CZtips' Title: Jidlo Date: Sat Jun 14 13:05:55 1997 No, znate to : pochutnavate si na nejakym mnam-mnam jidlicku a prvni sousto vas skoro porazi, jakou to ma chut a vuni. No a druhy taky de, ale uz to neni ono a tak to jde dal a vy musite polykat vetsi a vetsi kusy a nakonec z toho uz nic nemate. Reseni : mejte po ruce nejakou tekutinu bez chuti (mineralka, voda) a po kazdem soustu si pekne dejte dousek. To vam vyplachne drstku (u dam usta :) a vase unavene chutove bunky se pripravi na dalsi naraz. Jovo. PS: Vcera jsem nalil zbytek pomerancovyho dzusu do broskvovy Hanacky kyselky (nebo co to bylo) a kupodivu se to smichalo na docela uchazejici smes - melo to kovovou podchut a naznak vune broskvi, zredeny bublinky tomu nechaly ainko stiplavosti a z pomerance tam zustala naredena trpkost a zakladni chut ...