Posted By: misko (.|/) on 'CZyummies' Title: Re: nakladany hermelin Date: Wed Jun 2 15:35:01 1999 > AFAIK je to nalozene v oleji. > A je tam kvanta koreni, doporucuje se fest ostra paprika. > Cili hermelin rozkrojit na placku polovicni, popatlat paprikou, nacpat do > specialni sklenice (ta se vyznacuje tim, ze se tam ten hermelin vleze a moc > mista nezbyva kolem nej), zalit mausoleem a odpalit. Teda, nechat odstat. no - hlavne tam nacpat cesnek a cibuly (cesneku vrstvu), pak naky to koreni, aby to palilo a tak a ten volej (zalit) staci to nechat 1 den misto hermose se da pouzit i neco jinyho (treba romadur je moc dobrej, apod. - s blatackym zlatem se mi to moc nepovedlo) osvedcilo se mi ty 2 pulky spojovat treba odhlavickovanymi sirkami (aby byly ty pulky u sebe a ty dobroty se mohly do toho sejra hezky vsaknout) tak a je to M. > > Martin > ==-Martin Krupicka-===-krupickam@writeme.com-===-ChatNick: Mrqa-== .|/