Posted By: Suzanne (reka dava, reka bere...) on 'CZyummies' Title: Parky Date: Tue Jan 23 17:52:24 2001 Prislo mi mailem, co si o tom myslite? Predmet: Abyste take vedeli, co jite. Nasledujici receptura na obycejne parky byla ziskana od nejmenovaneho pracovnika jedne rakouske firmy, ktera vyrabi uzeniny na objednavku a podle cenovych pozTadavku supermarketu a hypermarketu v Ceske republice. Pokud byste v receptu marne hledali maso, nespletli jste se, skutecne tam zadne neni. Obycejne parky: receptura na 100 kg vysledneho produktu 15 kg SEPARAT (vymackane kostry s kousky masa, perim, chrupavek..) 15 kg SADLO 26 kg KUZOVA EMULZE 10 kg A-GEL (morske rasy) 6 kg SKROB 22 kg LED (strouhany pro spojeni smesi) 1,9 kg SUL 2 kg SOJA 1 kg EMULGATOR 1,1 kg KORENI + BARVIVO ------------------------------------------ 100 kg celkem = ruzovoucke parky Dobrou chuti Vam preji "SPOJENE KAFILERIE, a.s." - no risk, no fun - SuE