Posted By: Suzanne (reka dava, reka bere...) on 'CZyummies' Title: Lasagne Date: Wed Apr 25 14:07:14 2001 Misto besamelu je mozne dat tvaroh smichany se syrovym vejcem, trochou soli a petrzele. Jinak nudle na lasagne, ktere se prodavaji v CR, jsou bez spenatoveho protlaku. Davaji se do pekace "as is", tj. bez vareni. > Lasagne se delaji tak, ze koupis v obchode lasagne (takove placky z > nudloveho > testa, siroke, dlouhe, proste placky) a podle navodu na zadni strane udelas. > Tj.: udelas si nejakou syrovou omacku (besamel se syrem), nejakou masovou > omacku (mlete maso nejak ochucene s protlakem), vymazes si misu na peceni, > pripadne primo lasagnovy truhlik maslem, nalijes tam trosku masove, das > lasagni (syrovou, tvrdou), das syrove, nudli, masove, nudli... atd, az to > mas > plne, zakoncis to syrovou vrstvou a soupnes do trouby upect, dokud to neni > (na povrchu zlatove). - no risk, no fun - SuE