Posted By: KrupickaM (Ja mam balsoj pistaljet) on 'CZyummies' Title: Re: Syrove fondue Date: Mon Jul 15 20:29:02 2002 > Kdo by cekal, ze se kolem te dobrutky rozvine takova debata ;-) Kdo ne? sice takova bilateralni, ale aspon neco :) > > > _____________________________ > > > ." / > > > / __________________ / > > > --------/ / / / > > > I / > > > I > > > Tak tato varianta je jiste proti padani jeste odolnejsi. Ovsem skoro si uz > u ni rikam (zvlaste v pripade masoveho fondue), jestli neni odolna i proti > odebrani sousta usty. ;-)) Ja bych se jen zeptal - osobne to delam tak, ze to ze spejle ci vidlicky stahnu normalni priborovou vidlickou, nabodnu nove maso, vlozim do oilu, stazene sousto zatim vychladne do prijatelne teploty, prozenu ho omackama a vlozim do ust, zacpu chlebem. Mozna je to prilis uspechana podoba, ale z racionalnich argumentu me napada ten, ze se nenprasi omacky do oleje, kdybych to omachaval na tehle vidlicce. A jeste jedna drobnost, jednou, kdyz jsme na to doma pozvali zname, tak ti teda jako ze navsteva, ze se naji, tak jiste ze se prejedli, ale prisli docela hladovi a stahovali to z techto kovovych vidlicek usty a takove krasne spaleniny rtu a patra uz jsem dlouho nevidel :)) (nehlede na to, ze prvnich par kousku pojidali polosyrovych :)) > Bochi Martin ==- Martin Krupicka -===- martin@pinknet.cz -===- ChatNick: savec -== Signature last changed: 31.05.2000 --- nezbylo misto na citat Signature administrator: martin@vscht.cz --- jen seriozni nabidky