Posted By: Bochi (Bochi) on 'CZyummies'
Title:     Re: Syrove fondue
Date:      Tue Jul 16 12:45:13 2002


> Ja bych se jen zeptal - osobne to delam tak, ze to ze spejle ci vidlicky 
> stahnu normalni priborovou vidlickou, nabodnu nove maso, vlozim do oilu, 
> stazene sousto zatim vychladne do prijatelne teploty, prozenu ho omackama a 
> vlozim do ust, zacpu chlebem. Mozna je to prilis uspechana podoba, ale z 
> racionalnich argumentu me napada ten, ze se nenprasi omacky do oleje,
> kdybych to omachaval na tehle vidlicce.

  Delam to podobne, protoze u masoveho preci jenom chvili trva, nez se to 
usmahne. A ta doba se da (krome klaboseni) dobre vyuzit na to, aby jine kousky 
mezitim chladly. Typicky jsem mel v "chladnouci fronte" dva az tri 
hotove kousky. Nevim, jestli to je az tak uspechane, ono i tak do docela trva. 
  A pokud jde o ty omacky, ty by se asi do oleje dostat nemely, jak rikas. 
Delam to podobne. Ovsem "machani pred" touz vidlickou nijak nevadi - pred 
ponorenim lze totiz maso obalit do pripraveneho testicka (fantasii se meze 
nekladou. jen aby to bylo neco smazitelneho ;-) a to je potom teprve labuzo.  

> Martin

Bochi

Search the boards