Posted By: Jovo () on 'CZyummies' Title: Re: Po smazeni Date: Mon Apr 28 16:08:01 2003 Ahoj. No me se stava, ze tam vytece syr a pripece se. Kdyz chci delat dalsi toast, tak to musim sundat, protoze se pak dalsi toast pripece tak, ze ho muzu podavat i s toastovacem:) Drive stacilo to sundat tim ubrouskem, ale s postupem doby je to cim dal tim tezsi. Navic po skonceni se to musi taky zbavit pripeceni. Ubrousky davno nepomahaji (a to pod kazdy toast davam olej). Ja co jde sloupnou, to sloupnu, pak tam naleju vodu a necham to trochu probublat - vetsina se odloupne. No a pak tam najelu vodu se saponatem a necham to pres den odstat:) Kdyz se to parkrat zopakuje, tak je toaster skoro cisty. Existuje nejaky pripravek (treba nejaka kyselina), ktery by specene kousky rozpustil a neposkodil teflon? [na tohle jsem se mel zeptat asi rovnou, ze :] Diky, Jovo.