Posted By: Jovo () on 'CZyummies'
Title:     Re: Po smazeni
Date:      Mon Apr 28 16:08:01 2003

Ahoj.

  No me se stava, ze tam vytece syr a pripece se. Kdyz chci delat dalsi toast, 
tak to musim sundat, protoze se pak dalsi toast pripece tak, ze ho muzu 
podavat i s toastovacem:)
  Drive stacilo to sundat tim ubrouskem, ale s postupem doby je to cim dal 
tim tezsi. Navic po skonceni se to musi taky zbavit pripeceni. Ubrousky davno 
nepomahaji (a to pod kazdy toast davam olej). Ja co jde sloupnou, to sloupnu, 
pak tam naleju vodu a necham to trochu probublat - vetsina se odloupne. No a 
pak tam najelu vodu se saponatem a necham to pres den odstat:) Kdyz se to 
parkrat zopakuje, tak je toaster skoro cisty.

  Existuje nejaky pripravek (treba nejaka kyselina), ktery by specene kousky 
rozpustil a neposkodil teflon?  [na tohle jsem se mel zeptat asi rovnou, ze :]



Diky, Jovo. 

Search the boards