Posted By: Cobra (Breaking the waves) on 'CZyummies'
Title:     grilovany ananas
Date:      Mon Jun 13 12:26:04 2005

Zdar a silu,
nejak to tu vazne, to nikdo nic dobreho neklohnite?
V sobotu se mi podaril zajimavy experiment, grilovali jsme u nas na 
balkone, a kdyz postupem casu dosly masa a klobasy atd., prolezl jsem
lednicku a vybral nektere mene tradicni suroviny:

1.) hermelin - potreny trochou oleje, posypany grilovacim korenim a 
zabaleny do alobalu. Na grilu lezel tak 2-3 minuty po obou stranach, 
sezran byl mnohem drive.

2.) ananas - oloupany, nakrajeny na kolecka (lepe tenci), jemne posypany 
vanilkovym cukrem a notne polivany rumem (obcas to bylo spise flambovani 
nez grilovani). Po politi se platky otoci a asi po minute se postup
opakuje, dokud je mnozstvi slin deroucich se z ust uz neurdrzitelne.
Vyborna chutovka, ale pozor - pali! :-)

Oboje vrele doporucuju, chutnalo nam vsem.
Cobra

Search the boards