Posted By: Cobra (Breaking the waves) on 'CZyummies' Title: grilovany ananas Date: Mon Jun 13 12:26:04 2005 Zdar a silu, nejak to tu vazne, to nikdo nic dobreho neklohnite? V sobotu se mi podaril zajimavy experiment, grilovali jsme u nas na balkone, a kdyz postupem casu dosly masa a klobasy atd., prolezl jsem lednicku a vybral nektere mene tradicni suroviny: 1.) hermelin - potreny trochou oleje, posypany grilovacim korenim a zabaleny do alobalu. Na grilu lezel tak 2-3 minuty po obou stranach, sezran byl mnohem drive. 2.) ananas - oloupany, nakrajeny na kolecka (lepe tenci), jemne posypany vanilkovym cukrem a notne polivany rumem (obcas to bylo spise flambovani nez grilovani). Po politi se platky otoci a asi po minute se postup opakuje, dokud je mnozstvi slin deroucich se z ust uz neurdrzitelne. Vyborna chutovka, ale pozor - pali! :-) Oboje vrele doporucuju, chutnalo nam vsem. Cobra