Posted By: Jovo () on 'CZyummies' Title: Re: kam s marmeladou? Date: Thu Jul 27 15:55:31 2006 > > chvili ti poskytne objem. Pak se nabizi vyroba celomarmeladovych nanuku, > > tvarohovomarmeladovych nanuku, tvarohovych nanuku s skvrnami marmelady... > > jogurtovomarmeladovotvarohovy polarkovy dort, ... > > Jeeee jak se to dela??? :) > johanka Proste to namichas, nalijes/napechujes do formicek - muzes pouzit i ty velke vanocni, zapichnes drzadlo a je to. Dalsi moznost je si koupit/vyrobit male pytliky o velikosti budouciho produktu, nalit, zapichnout drzadlo, zavazat a zmrazit - pak staci sloupnout pytlik a snist:-) Vyhoda pytliku je, ze pak ty nanuky nechytaji ten typicky mrazakovy pach - proto formicky take radeji zabal. Michat muzes bud najemno, nebo nechat kousky. V pripade potreby se tvaroh da naredit. Jediny problem muze byt prilis sladka marmelada s malem vody - ta pak nemusi zmrznout. Jovo.